KONYA / SELÇUKLU - Zeliha ve Lütfi Kulluk İlkokulu

(332) 248-1926
Cumhuriyet Mah. Erbay Sokak No2 SELÇUKLU/KONYA
Vizyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
2017-2018 4.SINIFLAR KALELİ YAKAN TOP SELÇUKLU İLÇE 1.LİĞİ , KONYA 2.LİĞİ 2018-2019 4.SINIFLAR KALELİ YAKAN TOP SELÇUKLU İLÇE 3.LÜĞÜ
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
Ulaşım
Okulumuza Tramvay ile gelenler Özel İdare durağında inerek,Eyüp Sultan Caddesi´nden 150 metre yürüyerek veya Cumhuriyet Dolmuşları ile gelenler için Eyüp Sultan Caddesinden İstanbul yoluna doğru 120 m yürüyerek ulaşılabilir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezinde olup,Konya Valiliğine uzaklığı 12 km,Selçuklu Kaymakamlığına uzaklığı yaklaşık 9 km´dir
KALELİ YAKAN TOP MENDİL KAPMACA
ETWİNNİNG PROJELERİ