KONYA / SELÇUKLU - Zeliha ve Lütfi Kulluk İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Kas

ZELİHA VE LÜTFİ KULLUK İLKOKULU OLARAK 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI OKULUMUZDA COŞKU VE HEYECANLA KUTLADIK. CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN. DEVLETİMİZ HER DAİM VAR OLSUN.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında başlayan projemizin ikincisi bu sene tekrar başladı. Proje ile Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanması için kitaplar içinde büyümesi gerekmektedir. Okul öncesi eğitim okuma alışkanlığı kazandırmak için önemli bir basamaktır. Aileler çocuklarının kitap okuma alışkanlığını kazanmasını isterken onlarla birlikte kitap okuma fırsatı bulamamaktadır. Projemiz sayesinde çocuklar ve aileler birlikte okuyup hikayeyi canlandıracaklar ve çocukların okuldaki yaşamlarına katılacaklardır. Bu süreçte üretilen bütün ürünler hikaye kitabı ile birlikte seçilen bir köy okuluna gönderilecektir.

Ock

Projelerimizle ilgili yaptığımız eba haberleri aşağıdaki linkte toplanmıştır.

Ock

Güvenli İnternet Kullanımı tüm sınıflara rehber öğretmenler tarafından anlatıldı. Öğrencilerin yaptığı boyamalar panomuzu süsledi.

Ock

Öğretmenlerimiz eTwinning projeleri konusunda daha yetkin olabilmek için çeşitli eğitimler almıştır. Öğretmenlerimize emeği için teşekkür ederiz.