KONYA / SELÇUKLU - Zeliha ve Lütfi Kulluk İlkokulu

TEKNOLOJİ İLE EL ELE PROJESİ

TEKNOLOJİ İLE EL ELE PROJESİ SLOGAN ÖDÜLÜ

Kas

Okulumuz Anasınıfı Öğretmenleri Zeynep Durmuş ve Tuğba Özkan yaptıkları etwinnig projeleri  "Çocukluğumuzun El Sanatları" ve "Atık Malzemelerden Oyuncak Yapma" ile kalite etiketi ile ödüllendirildi. Atık Malzemelerden Oyuncak Yapma Projesi aynı zamanda Avrupa Kalite Etiketine de layık görüldü.

Öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında başlayan projemizin ikincisi bu sene tekrar başladı. Proje ile Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanması için kitaplar içinde büyümesi gerekmektedir. Okul öncesi eğitim okuma alışkanlığı kazandırmak için önemli bir basamaktır. Aileler çocuklarının kitap okuma alışkanlığını kazanmasını isterken onlarla birlikte kitap okuma fırsatı bulamamaktadır. Projemiz sayesinde çocuklar ve aileler birlikte okuyup hikayeyi canlandıracaklar ve çocukların okuldaki yaşamlarına katılacaklardır. Bu süreçte üretilen bütün ürünler hikaye kitabı ile birlikte seçilen bir köy okuluna gönderilecektir.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Başlamış, 2019-2020 Eğitim yılında da devam eden Hikaye Çantamdaki Dünya projemiz ulusal ve avrupa kalite etiketi ile ödüllendirildi. Ayrıca öğrencilerimiz de çalışmalarından dolayı öğrenci kalite etiketi ile ödüllendirildi. Proje için çalışmalar yürüten anasınıfı öğretmenimiz Kübra İnağ'a teşekkür ederiz.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Boyunca yürüttüğümüz Kuşaktan Kuşağa Çocuk Oyunları Projesi ulusal kalite etiketi aldı. Proje için çalışan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Güvenli İnternet Kullanımı tüm sınıflara rehber öğretmenler tarafından anlatıldı. Öğrencilerin yaptığı boyamalar panomuzu süsledi.

Ock

Öğretmenlerimiz eTwinning projeleri konusunda daha yetkin olabilmek için çeşitli eğitimler almıştır. Öğretmenlerimize emeği için teşekkür ederiz.